Håndtering af privatlivsoplysninger

På siden her finder du information om, hvordan vi håndterer personoplysninger. I vores Online Privacy Policy finder du information om, hvordan vi behandler personoplysninger om besøgende på vores hjemmesider. I vores Privatlivspolitik (Privacy Policy) finder du information om, hvordan vi behandler personoplysninger om vores patienter og evt. pårørende til patienter. I Information vedrørende samtykke finder du den information, vi giver i forbindelse med udfyldelse af vores samtykkeerklæring før eller ved første besøg hos os.

Velkommen til Capio Privathospital

På siden her finder du information om, hvordan vi håndterer personoplysninger. I vores Online Privacy Policy finder du information om, hvordan vi behandler personoplysninger om besøgende på vores hjemmesider. I vores Privatlivspolitik (Privacy Policy) finder du information om, hvordan vi behandler personoplysninger om vores patienter og evt. pårørende til patienter. I Information vedrørende samtykke finder du den information, vi giver i forbindelse med udfyldelse af vores samtykkeerklæring før eller ved første besøg hos os.

Vi forstår, at privatlivets fred er vigtigt for brugere af og besøgende på Capios websites. De følgende informationer er designet til at hjælpe vores brugere til at forstå, hvilke informationer vi indsamler, og hvordan vi håndterer og bruger de informationer, vi indsamler.

Persondataansvarlig

Capio A/S
Hans Bekkevolds Allé 2B
2900 Hellerup

Informationsindsamling og anvendelse

I forbindelse med besøg på vores websites kan vi indsamle informationer fra brugeren. Vi behandler kun personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere fungerende hjemmesider og administrere indholdet og tjenesterne på hjemmesiderne.

Log-information

Når vores websteder bliver besøgt, indsamles automatisk standardiseret log-information fra brugerens computer, f.eks. oplysninger om, hvilken browser og version der anvendes, internetleverandør, IP-adresse og dato og tid for besøget.

Disse oplysninger giver os mulighed for at vedligeholde, videreudvikle og forbedre vores websteder. Denne data vil ikke blive brugt til at identificere brugerne, ligesom denne data ikke vil blive forbundet med personidentificerbare oplysninger fra andre kilder for at identificere brugeren.

Data, som er gemt i logfiler, slettes regelmæssigt. Yderligere opbevaring er mulig, men i så fald slettes eller anonymiseres brugerens IP-adresse.

Cookies

Vores hjemmesider bruger cookies. Cookies er tekstfiler, som lagres i brugerens browser under besøget på hjemmesiderne. Cookies gør det muligt for browseren at blive identificeret entydigt, når webstederne besøges igen.

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige. Derudover bruger vi cookies, der muliggør en analyse af, hvordan webstederne bruges, f.eks. sidevisningsfrekvens og anvendte søgetermer, for at forbedre kvaliteten af vores websteder og hjemmesidernes indhold.

Cookies anvendes nogle gange til at indsamle oplysninger, som anses for at være personlige data, som f.eks. IP-adresse og oplysninger, der er knyttet til IP-adressen, men ingen personlige data, der direkte kan henføres til brugeren.

Cookies slettes enten automatisk, når brugeren lukker browseren, såkaldt midlertidige cookies, eller gemmes på brugerens computer for at lette fremtidige besøg på webstedet, såkaldte permanente cookies. Selv permanente cookies slettes efter en vis tid.

Ved at ændre indstillingerne i browseren kan brugeren deaktivere eller begrænse overførslen af cookies. Allerede lagrede cookies kan slettes når som helst. Dette kan også gøres automatisk. Hvis cookies er deaktiveret, er det muligvis ikke muligt at bruge bestemte funktioner på vores hjemmesider.

På vores hjemmesider informeres brugeren og brugen af cookies. I informationen fremgår også, hvordan lagring af cookies kan forhindres i browserens indstillinger.

Kontaktformularer og e-mailkontakt

Når en bruger kontakter os med et spørgsmål via kontaktformular på vores hjemmesider, skal brugeren give os personlige oplysninger i form af kontaktoplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at besvare/håndtere de indkomne spørgsmål og forespørgsler og til at håndtere yderligere korrespondance.

Tilsvarende kan brugeren kontakte os med generelle spørgsmål via e-mail. I så fald behandles personlige data, som brugeren giver via e-mail. Personlige data bruges udelukkende til at behandle en sådan korrespondance. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet.

Information og nyhedsbreve

NB! Capio Danmark A/S anvender ikke nyhedsbreve eller informationsskrivelser.

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren, hvis han/hun ønsker at tilmelde sig information og nyhedsbreve. Når en bruger ønsker at abonnere på information og nyhedsbreve, beder vi om kontaktoplysninger. Vi bruger kun kontaktoplysningerne til at sende de ønskede oplysninger. Personlige data slettes, når brugeren ikke længere ønsker at abonnere på information eller nyhedsbreve.

Bestillinger/ordrer

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren i forskellige ordreformularer. Brugeren skal i disse tilfælde oplyse personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse). Disse personoplysninger bruges kun til at opfylde ordrer. Hvis vi har et problem med at håndtere en ordre, kan vi også bruge de medfølgende kontaktoplysninger til at kontakte brugeren. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet med indsamlingen.

Analyseværktøj

Vi bruger Google Analytics til at overvåge brugeraktivitet på vores hjemmesider. Google Analytics er et webanalyseværktøj fra Google Inc. (”Google”) og bruger cookies, som kan følge brugerens indstillinger, når de besøger vores websteder. Den genererede information (herunder IP-adresse) vil som standard blive anonymiseret for at udelukke en personlig reference. Oplysningerne, der genereres af disse cookies, overføres normalt til og gemmes af Google på servere i USA. Alle brugere har mulighed for at deaktivere cookies i browserindstillinger.

Google bruger disse informationer til at evaluere brugen af webstederne, udarbejde rapporter om brugeraktivitet på vores websteder og give os andre tjenester i forbindelse med brugen af vores hjemmesider. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske formål.

Tredjepartstjenester

Vi kan samarbejde med tredjeparter for at levere de tjenester, der er beskrevet i denne policy. Vi vil i så fald videregive de personlige oplysninger, der er nødvendige for, at tredjeparter kan levere ydelserne.

Eksterne links

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre organisationers platforme. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspolitik og håndtering af personoplysninger på andre organisationers platforme.

Brugerens rettigheder

Brugeren har ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige data vi opbevarer om brugeren.

Hvis de personlige oplysninger, vi har, er forældede eller forkerte, har brugeren ret til at anmode om en opdatering og korrektion af dataene. Brugeren kan også have ret til at anmode om sletning af personoplysninger, som vi har om brugeren, forudsat at vi ikke har lovbestemt pligt til at opbevare data eller legitim interesse, som vejer tungere, i at beholde sådanne oplysninger.

Hvis behandlingen af personoplysninger udføres med samtykke, har brugeren til en hver tid ret til at kontakte den personoplysningsansvarlige for at tilbagekalde sit samtykke.

Enhver anmodning om adgang, korrektion og sletning samt tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til den dataansvarlige.

Ændring af vores Online Privacy Policy

Vi kan fra tid til anden opdatere denne policy. Vi anbefaler, at brugeren ved lejlighed besøger vores Online Privacy policy for at finde opdaterede oplysninger om, hvordan vi håndterer vores besøgendes data.

Kontakt os om vores Online Privacy Policy

I tilfælde af spørgsmål eller klager vedrørende behandling og/eller beskyttelse af personoplysninger eller brugerens rettigheder, vil vi gerne have skriftlige kommentarer sendt til den persondataansvarlige. Vi besvarer alle klager skriftligt.

Hvis brugeren mener, at hans/hendes personoplysninger er blevet behandlet ukorrekt af os, kan brugeren også kontakte Datatilsynet.

Version: 5 – Revideret: Januar 2022

Vi forstår, at privatlivets fred er vigtigt for brugere af og besøgende på Capios websites. De følgende informationer er designet til at hjælpe vores brugere til at forstå, hvilke informationer vi indsamler, og hvordan vi håndterer og bruger de informationer, vi indsamler.

Persondataansvarlig

Capio A/S
Hans Bekkevolds Allé 2B
2900 Hellerup

Informationsindsamling og anvendelse

I forbindelse med besøg på vores websites kan vi indsamle informationer fra brugeren. Vi behandler kun personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere fungerende hjemmesider og administrere indholdet og tjenesterne på hjemmesiderne.

Log-information

Når vores websteder bliver besøgt, indsamles automatisk standardiseret log-information fra brugerens computer, f.eks. oplysninger om, hvilken browser og version der anvendes, internetleverandør, IP-adresse og dato og tid for besøget.

Disse oplysninger giver os mulighed for at vedligeholde, videreudvikle og forbedre vores websteder. Denne data vil ikke blive brugt til at identificere brugerne, ligesom denne data ikke vil blive forbundet med personidentificerbare oplysninger fra andre kilder for at identificere brugeren.

Data, som er gemt i logfiler, slettes regelmæssigt. Yderligere opbevaring er mulig, men i så fald slettes eller anonymiseres brugerens IP-adresse.

Cookies

Vores hjemmesider bruger cookies. Cookies er tekstfiler, som lagres i brugerens browser under besøget på hjemmesiderne. Cookies gør det muligt for browseren at blive identificeret entydigt, når webstederne besøges igen.

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige. Derudover bruger vi cookies, der muliggør en analyse af, hvordan webstederne bruges, f.eks. sidevisningsfrekvens og anvendte søgetermer, for at forbedre kvaliteten af vores websteder og hjemmesidernes indhold.

Cookies anvendes nogle gange til at indsamle oplysninger, som anses for at være personlige data, som f.eks. IP-adresse og oplysninger, der er knyttet til IP-adressen, men ingen personlige data, der direkte kan henføres til brugeren.

Cookies slettes enten automatisk, når brugeren lukker browseren, såkaldt midlertidige cookies, eller gemmes på brugerens computer for at lette fremtidige besøg på webstedet, såkaldte permanente cookies. Selv permanente cookies slettes efter en vis tid.

Ved at ændre indstillingerne i browseren kan brugeren deaktivere eller begrænse overførslen af cookies. Allerede lagrede cookies kan slettes når som helst. Dette kan også gøres automatisk. Hvis cookies er deaktiveret, er det muligvis ikke muligt at bruge bestemte funktioner på vores hjemmesider.

På vores hjemmesider informeres brugeren og brugen af cookies. I informationen fremgår også, hvordan lagring af cookies kan forhindres i browserens indstillinger.

Kontaktformularer og e-mailkontakt

Når en bruger kontakter os med et spørgsmål via kontaktformular på vores hjemmesider, skal brugeren give os personlige oplysninger i form af kontaktoplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at besvare/håndtere de indkomne spørgsmål og forespørgsler og til at håndtere yderligere korrespondance.

Tilsvarende kan brugeren kontakte os med generelle spørgsmål via e-mail. I så fald behandles personlige data, som brugeren giver via e-mail. Personlige data bruges udelukkende til at behandle en sådan korrespondance. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet.

Information og nyhedsbreve

NB! Capio Danmark A/S anvender ikke nyhedsbreve eller informationsskrivelser.

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren, hvis han/hun ønsker at tilmelde sig information og nyhedsbreve. Når en bruger ønsker at abonnere på information og nyhedsbreve, beder vi om kontaktoplysninger. Vi bruger kun kontaktoplysningerne til at sende de ønskede oplysninger. Personlige data slettes, når brugeren ikke længere ønsker at abonnere på information eller nyhedsbreve.

Bestillinger/ordrer

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren i forskellige ordreformularer. Brugeren skal i disse tilfælde oplyse personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse). Disse personoplysninger bruges kun til at opfylde ordrer. Hvis vi har et problem med at håndtere en ordre, kan vi også bruge de medfølgende kontaktoplysninger til at kontakte brugeren. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet med indsamlingen.

Analyseværktøj

Vi bruger Google Analytics til at overvåge brugeraktivitet på vores hjemmesider. Google Analytics er et webanalyseværktøj fra Google Inc. (”Google”) og bruger cookies, som kan følge brugerens indstillinger, når de besøger vores websteder. Den genererede information (herunder IP-adresse) vil som standard blive anonymiseret for at udelukke en personlig reference. Oplysningerne, der genereres af disse cookies, overføres normalt til og gemmes af Google på servere i USA. Alle brugere har mulighed for at deaktivere cookies i browserindstillinger.

Google bruger disse informationer til at evaluere brugen af webstederne, udarbejde rapporter om brugeraktivitet på vores websteder og give os andre tjenester i forbindelse med brugen af vores hjemmesider. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske formål.

Tredjepartstjenester

Vi kan samarbejde med tredjeparter for at levere de tjenester, der er beskrevet i denne policy. Vi vil i så fald videregive de personlige oplysninger, der er nødvendige for, at tredjeparter kan levere ydelserne.

Eksterne links

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre organisationers platforme. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspolitik og håndtering af personoplysninger på andre organisationers platforme.

Brugerens rettigheder

Brugeren har ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige data vi opbevarer om brugeren.

Hvis de personlige oplysninger, vi har, er forældede eller forkerte, har brugeren ret til at anmode om en opdatering og korrektion af dataene. Brugeren kan også have ret til at anmode om sletning af personoplysninger, som vi har om brugeren, forudsat at vi ikke har lovbestemt pligt til at opbevare data eller legitim interesse, som vejer tungere, i at beholde sådanne oplysninger.

Hvis behandlingen af personoplysninger udføres med samtykke, har brugeren til en hver tid ret til at kontakte den personoplysningsansvarlige for at tilbagekalde sit samtykke.

Enhver anmodning om adgang, korrektion og sletning samt tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til den dataansvarlige.

Ændring af vores Online Privacy Policy

Vi kan fra tid til anden opdatere denne policy. Vi anbefaler, at brugeren ved lejlighed besøger vores Online Privacy policy for at finde opdaterede oplysninger om, hvordan vi håndterer vores besøgendes data.

Kontakt os om vores Online Privacy Policy

I tilfælde af spørgsmål eller klager vedrørende behandling og/eller beskyttelse af personoplysninger eller brugerens rettigheder, vil vi gerne have skriftlige kommentarer sendt til den persondataansvarlige. Vi besvarer alle klager skriftligt.

Hvis brugeren mener, at hans/hendes personoplysninger er blevet behandlet ukorrekt af os, kan brugeren også kontakte Datatilsynet.

Version: 5 – Revideret: Januar 2022

Personalet ved Capio har tavshedspligt, når det gælder oplysninger om dit helbred og andre personlige oplysninger, som personalet bliver vidende om under din behandling. Som udgangspunkt må ingen oplysninger derfor udveksles uden dit samtykke. Det gælder f.eks. oplysninger til din praktiserende læge, til pårørende og til andre myndigheder.

Personale, som er direkte involveret i det aktuelle behandlingsforløb, kan udveksle information om dette uden indhentet samtykke.

Capio videregiver aldrig oplysninger i videre omfang end påkrævet til det konkrete formål. Personalet vur­derer derfor altid relevansen af oplysninger, der videregives. Du har altid ret til helt eller delvist at frabede dig, at der videregives oplysninger.

Derudover findes der konkrete situationer, hvor sundhedspersonalet kan videregive helbredsoplysninger uden dit samtykke eller direkte har en pligt hertil (se nedenfor*).

Du kan altid helt eller delvist tilbagekalde dit samtykke, hvis ikke videregivelsen er sket. Tilbagekaldelse har ikke betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden tilbagekaldelsen af samtykke.

Et samtykke til at udveksle oplysninger til brug for andet end aktuelle behandling gælder i et år. Som hovedregel kan du give samtykke til at videregive oplysninger, fra du er fyldt 15 år.

Regler om videregivelse af helbredsoplysninger samt behandling af personoplysninger findes i Sundhedsloven (2019) samt i EU’s General Data Protection Regulation (GDPR) (2018).

*Uddrag af Sundhedsloven, kap. 9, offentliggjort 26.08.19:

Videregivelse af helbredsoplysninger m.v. i forbindelse med og efter behandling af patienter

§ 41. Med patientens samtykke kan sundhedspersoner videregive oplysninger til andre sundhedspersoner om patientens helbredsforhold og andre fortrolige oplysninger i forbindelse med behandling af patienten eller behandling af andre patienter.

Stk. 2. Videregivelse af de i stk. 1 nævnte oplysninger kan uden patientens samtykke ske, når

[…]

4) videregivelsen er nødvendig til berettiget varetagelse af en åbenbar almen interesse eller af væsentlige hensyn til patienten, herunder en patient, der ikke selv kan varetage sine interesser, sundhedspersonen eller andre,

5) videregivelsen sker til patientens alment praktiserende læge fra en læge, der virker som stedfortræder for denne,

[…]

Stk. 4. Den sundhedsperson, der er i besiddelse af en fortrolig oplysning, afgør, hvorvidt videregivelse efter stk. 2 er berettiget.

Stk. 5. Såfremt der videregives oplysninger efter stk. 2, nr. 4, skal den, oplysningen angår, snarest muligt herefter orienteres om videregivelsen og formålet hermed, medmindre orientering kan udelades efter anden lovgivning eller af hensyn til offentlige eller private interesser svarende til dem, der beskyttes i denne lovgivning.

[…]

Stk. 8. Sundheds- og ældreministeren fastsætter nærmere regler om videregivelse af helbredsoplysninger m.v. efter denne bestemmelse, herunder om videregivelsens omfang og om gennemførelsen heraf.

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner, til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.capio.dk

Denne hjemmeside anvender cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner, til sociale medier samt til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: capio.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle.

Dit samtykke-ID: iEej2HBIHHlQ6dFn+A7k/FfIW26oSAX8u7U8nA/JyueMgrACC1h2Qg==Dato for samtykke: fredag den 25. marts 2022 11.34.32 CET

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 15.03.2022 af Cookiebot:

Nødvendige (9)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre ens hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
ARRAffinity Snazzy Maps Anvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider. Session HTTP Cookie
ARRAffinitySameSite Snazzy Maps Anvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider. Session HTTP Cookie
ASP.NET_SessionId capio.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie
CONSENT [x2] Google
YouTube
Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 2 år HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
Dynamicweb.Session capio.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. 1 dag HTTP Cookie
Dynamicweb.SessionVisitor capio.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. 1 dag HTTP Cookie
li_gc LinkedIn Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 2 år HTTP Cookie

Præferencer (2)

Præference-cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde, hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region du befinder dig i.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
lang [x2] LinkedIn Gemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmeside Session HTTP Cookie

Statistik (10)

Statistik-cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
_clck Microsoft Indsamler data om brugerens navigation og adfærd på hjemmesiden. Denne data benyttes til fremstille statistikrapporter og heatmaps til hjemmesidens ejer. 1 år HTTP Cookie
_clsk Microsoft Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. 1 dag HTTP Cookie
_cltk Microsoft Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. Session HTML Local Storage
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_ga_# Google Anvendes af Google Analytics til at indsamle data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
AnalyticsSyncHistory LinkedIn Benyttes til synkronisering med tredjeparts analyseservice. 29 dage HTTP Cookie
c.gif Microsoft Indsamler data om brugerens navigation og adfærd på hjemmesiden. Denne data benyttes til fremstille statistikrapporter og heatmaps til hjemmesidens ejer. Session Pixel Tracker
CLID Microsoft Indsamler data om brugerens navigation og adfærd på hjemmesiden. Denne data benyttes til fremstille statistikrapporter og heatmaps til hjemmesidens ejer. 1 år HTTP Cookie

Marketing (28)

Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncører.

NAVN UDBYDER FORMÅL UDLØB TYPE
_fbp Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
_gcl_au Google Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense. 3 mdr. HTTP Cookie
ads/ga-audiences Google Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
ANONCHK Microsoft Indsamler data om den besøgende over flere hjemmesider. Dette tjener til, at se hvorfra den besøgende er tilgået hjemmesiden og derigennem måle effektiviteten af hjemmesidens marketing. 1 dag HTTP Cookie
bcookie LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
bscookie LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
Dynamicweb capio.dk Indeholder et unikt ID samt datoen for brugerens seneste besøg på hjemmesiden. Data anvendes til at genkende brugeren ved tilbagevendende besøg for at personalisere hjemmesidens indhold samt føre statistik. 1 år HTTP Cookie
IDE Google Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år HTTP Cookie
lidc LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 1 dag HTTP Cookie
MUID Microsoft Anvendes bredt af Microsoft som et unikt ID til en bruger. Cookien muliggør tracking af brugeren ved at synkronisere ID’et på tværs af mange Microsoft-domæner. 1 år HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# Google Indsamler data om brugerens interesse i specifikke produkter eller begivenheder på tværs af hjemmesider. Indsamler også data om brugerens navigation imellem hjemmesider. Benyttes til at optimere samt måle på annoncernes effektivitet. Benyttes yderligere til at facilitere betaling af henvisnings-gebyrer imellem hjemmesider. Session Pixel Tracker
pagead/landing [x2] Google Indsamler præferencedata på en specifik bruger på tværs af hjemmesider. Formålet er at optimere annoncernes relevans, samt sikre at den samme bruger ikke får vist den samme annonce flere gange end tiltænkt. Session Pixel Tracker
SM Microsoft Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg på tværs af hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. ID’et anvendes til at målrette annoncer. Session HTTP Cookie
SRM_B Microsoft Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. 1 år HTTP Cookie
test_cookie Google Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie
tr Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Session Pixel Tracker
UserMatchHistory LinkedIn Nødvendig for hjemmesidens sikkerhed – Cookien benyttes til at identifcere og forebygge cross-site request forfalskning. 29 dage HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-cast-available YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage