Invester i dine medarbejderes helbred

Dine medarbejdere er en essentiel ressource. Er de sunde og raske, betyder det bedre performance og bedre bundlinje. Med en helbredsundersøgelse investerer du i din virksomhed ved at investere i dine medarbejdere.

Invester i dine medarbejderes helbred

Dine medarbejdere er en essentiel ressource. Er de sunde og raske, betyder det bedre performance og bedre bundlinje. Med en helbredsundersøgelse gennem Capio Privathospital får dine medarbejdere indblik i egen sundhed og den viden, der skal til, for at forebygge sygdomme på både kort og lang sigt. Med en helbredsundersøgelse investerer du i din virksomhed ved at investere i dine medarbejdere.

Mindre sygdom

Med en helbredsundersøgelse får dine medarbejdere redskaberne til at give helbredet det rette boost. Et godt helbred giver færre sygedage. Og færre sygedage har effekt på bundlinjen.

Øget performance

En medarbejder, der er godt tilpas både fysisk og mentalt, performer bedre. Når kroppen er i balance, er energiniveauet i top, og det kan mærkes på både performance og bundlinje.

Højere trivsel

Fysisk sundhed giver grobund for mental velvære. Med vores helbredsundersøgelser kan du understøtte dine medarbejderes trivsel og det gode miljø.

Forebyggelse

En helbredsundersøgelse giver dine medarbejdere viden om eventuelle risikomarkører ift. fremtidig udvikling af sygdom som diabetes eller hjerte/kar-sygdomme – og hjælpen til at undgå disse.

Giv dine medarbejdere et grundigt indblik i deres sundhed

  • Grundig lægeundersøgelse
  • Samtale om livsstil, herunder bl.a. kost, motion og stress
  • Gennemgang af alle organsystemer, herunder symptomer og evt. sygdomme samt svar på undersøgelser
  • Kortlægning af eventuelle arvelige dispositioner og tidligere sygdomme
  • Grundig blodprøveanalyse
  • Diagnostiske undersøgelser afhængigt af den valgte helbredspakke
  • Udførlig skriftlig rapport med undersøgelsens resultater og anbefalinger til dine medarbejdere
  • Individuel sundhedsrådgivning der kan optimere dine medarbejderes sundhed og forebygge sygdomme

Det er investeringen værd

Jonathan Hansen

Det var fantastisk at få indsigt i min nuværende helbredsstatus og få værktøjerne til at optimere mit helbred. Jeg kan varmt anbefale alle at få lavet en helbredsundersøgelse hos Capio Privathospital.

Jacob Røjkjær

Super oplevelse på Capio Privathospital. Jeg fik både et grundigt indblik i min nuværende helbredssituation samt inputs til, hvordan jeg kan forebygge aldersbetingede sygdomme. Helt klart investeringen værd, nu hvor man efterhånden har rundet de 40 år.

Hør hvordan vi kan hjælpe jer

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at øge trivsel og performance. Henvender du dig på vegne af 10 personer eller flere, der skal have et helbredsforløb, kan du kontakte vores Markedschef Mia Harnfeldt, der står klar til at skræddersy en virksomhedsaftale til jeres behov.

Mia Harnfeldt
Markedschef

+45 3152 8173  / miha@capio.dk